Thuis

Witgain Technology Ltd

China Witgain Technology Ltd certificaten
China Witgain Technology Ltd certificaten
Witgain Technology Ltd is een betrouwbare PCB-leverancier. U geeft de inkooporders aan hen vrij, het wilhandvat het rust werk. Vertrouw op hen, te hoeven u niet om zich om het even wat ongerust te maken.

—— Nordsonbedrijf

Ik ben online Chatten Nu

Witgain Technology Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9
Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd Witgain Technology Ltd
Testmachine De Machine van de filmboring De Zaal van de boilermachine Blootstellingszaal Blootstellingsmachine boringsmachine Automatische Deklaaglijn De Zaal van het laminerings pre-Werk

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Aantal werknemers : 300~350
Jaarlijkse omzet : 20000000-25000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 50% - 60%

Witgain Technology Ltd werd gevestigd in 2007 in ShenZhen-Stad. Na meer dan 10 jaar ontwikkelings, de bedrijf nu troepen twee fabrieken. Één fabriek die in HuiZhou-Stad wordt gevestigd die dichtbij aan ShenZhen is. Andere één bepaalt van in JiangXi-Provincie de plaats. De marketing afd. bepaalt nog van in ShenZhen-Stad de plaats.

 

Wij hebben ongeveer 300 werknemers in twee fabrieken en de maandelijkse output is rond 30000m2. Onze marketing richtlijn moet hoge moeilijke en speciale behandelingspcb maken. Alhoewel, wij nog normale 2 laag en multi-layer PCB-orden goedkeuren. Onze producten behandelen eenvoudige dubbele laagpcb, multi-layer PCB, HDI-PCB, stijf-flex PCB, fpc, ceramische PCB, staan de zware goud/koper Brede assortimenten van PCB enz. en de flexibele ordehoeveelheden ons toe om de eisen van de meeste klant tevreden te stellen. 

 

De kwaliteit en de technologie zijn wat wij de meesten taxeren en wij zullen nooit ophouden verbeterend onze mogelijkheden. Satisfication van onze klant is altijd naar wat wij voor streven. 

 

 

China Witgain Technology Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Witgain Technology Ltd

Contactpersoon: Steven

Tel.: +8613826589739

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)