Bericht versturen
aboutus

Witgain Technology Limited

Witgain Technology Limited Witgain Technology Limited Witgain Technology Limited Witgain Technology Limited
1 2 3 4
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Merken: WITGAIN
Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: 25,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 60% - 70%
Ongeveer ons
Inleiding

Witgain Technology Limited werd gevestigd in 2007. De fabrieken bepalen van in HuiZhou-Stad de plaats en de marketing bepaalt van in ShenZhen-Stad de plaats. De totale oppervlakte van twee fabrieken is rond 10000 vierkante meters. Wij kunnen 2 laag en multi-layer PCB-diensten aan onze klanten aanbieden, hoogst aan 24 lagen en stijf-flex PCB, ceramische PCB, HDI-PCB, zware koperpcb zijn ook inbegrepen. Om de gediversifieerde eisen van onze klant te ontmoeten, stemmen wij prototypeorden, ook kleine partijorden en grote partijorden ermee in. De kwaliteit en de technologie zijn wat wij de meesten taxeren en wij zullen nooit ophouden verbeterend onze mogelijkheden. De tevredenheid van onze klanten is altijd naar wat wij voor streven.

 

China Witgain Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Eastblished in 2007, Witgain heeft meer dan 15 jaar geschiedenis. Na 15 jaar ontwikkelings, is Witgain tot een bedrijf met rond 350 werknemers en twee facotories gegroeid.

 

 

China Witgain Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Wij zijn een professionele PCB-fabrikant in ShenZhen China. PCB-de productie is onze hoofdzaken. om onze klanten te onderhouden beter kunnen wij PCB-ontwerp, PCB-assemblage en componenten ook aanbieden delocaliserend de diensten.

 

 

China Witgain Technology Limited Bedrijfsprofiel 0

Contact US

Steven YU:  Verkoopdirecteur

 

E-mail: yuhq@witgain.com

 

Skype: pcbproducer

 

Whatsapp: 8613826589739

 

 

Contactgegevens