products

Universeel PCB-Half het Gatenfr4 Substraat van de Controleraad de Module van 6 Laaggps

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: WITGAIN PCB
Certificering: UL
Modelnummer: Half gat PCB0003
Min. bestelaantal: 1 PCs/partij
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Vacuümbellenzak verpakking
Levertijd: 20 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100k PCs/maand
Gedetailleerde informatie
Plaats van Oorsprong:: Guangdong China Materiaal:: FR4 TG>170
Nr van lagen:: 6 laag De kleur van het soldeerselmasker:: Zwart
Min ZAKstootkussen: 8mil Min Lind Space &Width:: 3/3mil
Hoog licht:

GPS-de Controleraad van Modulepcb

,

6 de Controleraad van laagpcb

,

De halve raad van Gaten universele PCB


Productomschrijving

Het halve Substraat 6 Lagenpcb GPS Gebruikte Modole van Gatenpcb FR4

 

Vereisten:

 

 

1 alle afmetingen zijn in MM.

2 vervaardig per ipc-6012A Class2.

3 materialen:

3.1 diëlektrisch: FR4 per IPC of equivalent

3.2 Min Tg: 170DEG

3.3 koper: Vanaf stapel omhoog

3.4 UL-Classificatie: 94V0 minimum

4 de oppervlakte eindigt: ENIG

5 het materiaal van het soldeerselmasker aan al vereiste van ipc-sm-840E moeten zou voldoen en groen in kleur zijn en zal toegepast worden over naakt koper. De verkoper kan soldeerselmasker en deegmasker uitgeven zoals nodig.

6 het uitgeven van bestaande koperlagen zal klantengoedkeuring vereisen.

7 Silkscreen-legende dat per laagopeenstapeling worden moet toegepast die witte niet conductitive epoxyinkt gebruiken.

8 100%-de continuïteit die gebruikend databasenetlist zal worden uitgevoerd testen. De verkoper om test te identificeren ging in secundaire kant over.

9 verkoper aan de code van de tekendatum en embleem in legende secundaire kant.

10 de boog en de draai zullen geen 1,0% van langste kant overschrijden.

11 verkoper om paneeltekening ter klantengoedkeuring vóór productie te verstrekken

 

 

Laagopeenstapeling:

 

 

Universeel PCB-Half het Gatenfr4 Substraat van de Controleraad de Module van 6 Laaggps 0
 
 
 
FQA:
 
Q1: Wat zijn Koper Beklede Laminaten?
A1:  Een koper bekleed laminaat is een laminaat dat koperfolie als zijn het leiden laag heeft. De laminaten vormen de kern van een PCB. Het bestaat uit lagen van metaalfolie en prepreg (hars + versterkingsmateriaal) gelamineerd samen met hitte en druk. Een laminaat voor Gedrukte Kringsraad kan wordt gebruikt vele verschillende types van metaalfolie als zijn het leiden laag hebben die. Deze omvatten koper, aluminium, uranium, goud, palladium, koolstofvezel, grafietenz. Nochtans, wordt het koper gebruikt het meest wegens zijn uitstekende elektrokenmerken en lage kosten.

Zijn de koper Beklede Laminaten geclassificeerd gebaseerd op het gebruikte kopergewicht, type van hars, Versterkingstype, de temperatuur van de glasovergang, en diverse thermische en elektrische eigenschappen.

De koperfolie die als het leiden laag van het laminaat wordt gebruikt is beschikbaar in verschillende specificaties zoals die in ipc-4101 wordt opgemaakt. Deze norm specificeert het versterkingstype, ook het harssysteem de de temperatuurwaaier van de glasovergang en brandbaarheidsvereisten om kwaliteits tot koper bekleed laminaat te maken.

Kopergewicht: Het kopergewicht of de Koperdikte in een Gedrukte Kringsraad vertegenwoordigen de dikte van 1 die ons van koper over een gebied van 1 vierkante voet wordt ontwikkeld. Het bepaalt het huidige laadvermogen van een PCB. Dit is een belangrijke parameter die moet worden gespecificeerd wanneer het selecteren van een koper bekleed laminaat.

Hars: Het gebruikte type van hars bepaalt de mechanische eigenschappen met betrekking tot spanning en spanningslagercapaciteit van het laminaat en de thermische kenmerken zoals het tarief van uitbreiding en het genezen van eigenschappen, die opnieuw zijn tarief van dwarsaaneenschakeling onder moleculaire kettingen bepalen die zijn decompositie en van de glasovergang temperatuur bepalen.

Phenolic Epoxy Polyester
PTFE Polyamide/Epoxy Epoxy/Multi Functionele Epoxy
Bismaleimidetriazine (BT) Polyamide De Ester van het Polyimidecyanaat
Cyanaatester Epoxy/Phenolic Vuurvast

Versterking: De gebruikte keus van versterking terwijl het productie van het laminaat bepaalt zijn het bewerken en het boren kenmerken. Het katoen en de cellulose gebaseerde laminaten te hoeven niet worden geboord en te kunnen worden geslagen om een gat daarin te maken. De laminaten van een vezel van om het even welk soort als, glas, matglas en kwarts worden gemaakt vereisen speciale die het boren praktijken, als dicht de controle van het tarief van slijtage van boorbeetje, de druk op het boorbeetje wordt toegepast en de assnelheid die. Dit is omdat de dikte en granularity van de glasvezels, de dikte van de koperfolie een reusachtige invloed op het aantal tijden hebben een boorbeetje kan worden gebruikt, dat uiteindelijk een invloed op de definitieve kosten heeft om het laminaat te maken.

Katoenen Document Geweven Glas Mat Glass
Katoenen Document/Geweven Glas Geweven Glas Mat Glass De Sluier van Mat Glass/van het Glas
Geweven Aramid Geweven Kwartsvezel Geweven e-Glas Oppervlakte/Cellulosedocument Kern

Een koper bekleed laminaat is fundamenteel een combinatie deze lagen. De combinatie bepaalt diverse mechanische, fysieke, thermische en elektrische eigenschappen van het laminaat. De eigenschappen omvatten de Temperatuur van de Glasovergang, de coëfficiënt van thermische uitbreiding. De elektrische eigenschappen van de raad omvatten Diëlektrische Constante, verliesraaklijn, isolatieweerstand, oppervlakteweerstandsvermogen en verschillende andere parameters.

 

 

 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613826589739

WhatsApp : +8613826589739