products

2OZ koper 2.0MM 2 Lagenpcb voor Photovoltaic Omschakelaarsgebruik

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WITGAIN PCB
Certificering: UL
Modelnummer: Omschakelaar PCB0005
Min. bestelaantal: 1pcs/lot
Prijs: negotiable
Verpakking Details: Vacuümverpakking in bellenomslag
Levertijd: 10 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100kpcs/Month
Gedetailleerde informatie
Laagtelling: 2 laag PCB-dikte: 2.0mm
Cu-Dikte: 2 oz toepassing: Photovoltaic omschakelaar
Levertijd: 15 dagen Soldeerselmasker: Groen
Hoog licht:

2OZ koper 2 Lagenpcb

,

Photovoltaic Omschakelaar 2 Lagenpcb

,

2.0MM Gedrukte Kringsraad


Productomschrijving

2 oz Koper Photovoltaic Gebruikte Omschakelaar van 2 Laagpcb
 
 
Specificaties:
 
1 alle afmetingen zijn in MM.
2 vervaardig per ipc-6012A Class2.
3 materialen:
3.1 diëlektrisch: FR4 per IPC of equivalent
3.2 Min Tg: 150DEG
3.3 koper: Vanaf stapel omhoog
3.4 UL-Classificatie: 94V0 minimum
4 de oppervlakte eindigt: ENIG
5 het materiaal van het soldeerselmasker aan al vereiste van ipc-sm-840E moeten zou voldoen en groen in kleur zijn en zal toegepast worden over naakt koper. De verkoper kan soldeerselmasker en deegmasker uitgeven zoals nodig.
6 het uitgeven van bestaande koperlagen zal klantengoedkeuring vereisen.
7 Silkscreen-legende dat per laagopeenstapeling worden moet toegepast die witte niet conductitive epoxyinkt gebruiken.
8 100%-de continuïteit die gebruikend databasenetlist zal worden uitgevoerd testen. De verkoper om test te identificeren ging in secundaire kant over.
9 verkoper aan de code van de tekendatum en embleem in legende secundaire kant.
10 de boog en de draai zullen geen 1,0% van langste kant overschrijden.
11 verkoper om paneeltekening ter klantengoedkeuring vóór productie te verstrekken
 
 
PCB-het rapport moet de volgende informatie omvatten:
 
1 meting: overzichtsdimensie, PCB-dikte, het plateren dikte, de daadwerkelijke dimensie van de gatengrootte, koperdikte, het koperdikte van de gatenmuur, de dikte van het soldeerselmasker, spoor en ruimtebreedte, afwijking en draaipercentage;
2 test en inspectie: elektrotestresultaat, het resultaat van de soldeerselbekwaamheidsproef, het visuele resultaat van de inspectietest, micro- sectiepcb met hars;
3 andere: datumcode, hoeveelheid enz.
 
 
FQA:
 
Q1: Wat is de Standaardpcb-Dikte?
A1: De gemeenschappelijkste PCB-dikte voor een Fr-4 Gedrukte Kringsraad is 1,57 mm (0,062 duim). Dit is het meest de wijd gebruikte PCB-dikte in de industrie en is gewoonlijk de standaard aangeboden dikte wanneer het gebruiken van substraat Fr-4.
 
Nochtans, aangezien de technologievooruitgang en de kringen complexer worden, doet het aantal lagenverhogingen en dat het kopergewicht. Dit heeft in een paar gemeenschappelijkere PCB-dikteopties geresulteerd die 93 mils (2.36mm) en 125 mils omvatten (3.17mm).
PCB-de dikte verwijst naar de dikte van de gebeëindigde Gedrukte Kringsraad. De dikte van PCB hangt hoofdzakelijk van factoren zoals het aantal lagen, koperdikte/gewicht, het gebruikte substraat en de gebruiksomgeving af. Wanneer het bespreken van de standaardpcb-dikte, is er geen officiële norm voor PCB-dikte. Maar bepaalde grootte heeft de voorkeur en standaard practive onder de verwerkende bedrijven van PCB geworden.
 
Barchartdescription met middelgroot vertrouwen automatisch wordt geproduceerd dat
Standard 2-de dikte van laagpcb
 
De meeste PCB-fabrikanten kunnen een raad met een douanedikte vervaardigen, echter, dit heeft zijn nadelen en uitdagingen. Het grootste deel van hun materiaal is reeds gekalibreerd aan een reeks bepaalde vaste dikteopties. Het gebruiken van een douanedikte kan in hen resulteren die hun materiaal moeten aanpassen om een specifiek vereiste te passen. Dit kan zal worden gedaan maar in hogere kosten en meer hoog een keerpunttijd resulteren.
 
 
Ontwerpfactoren die PCB-dikte beïnvloeden:.
 
Het volgende ontwerp calculeert behoefte in om tijdens de PCB-ontwerpfase worden overwogen.
Koperdikte: De koperdikte of het kopergewicht spelen een belangrijke rol in het beslissen van de dikte van een PCB. Dikker de koperlaag, kan huidiger het dragen. Deze dikte moet worden beslist gebaseerd op de vereiste toepassing. De standaarddikte van de koperlaag is 1,4 tot 2,8 mils (1 tot 2 oz), maar de koperdikte kan indien nodig worden aangepast. Aangezien de koperdikte stijgt, ook stijgt de PCB-raadsdikte.
 
De vereiste koperdikte hangt van de toepassing af. Bijvoorbeeld, zal een kopertrance die een hoge machtssignaal moet dragen dikker moeten zijn dan die een laag machtssignaal moet dragen.
 
In de meeste gevallen, is de koperdikte 1 oz zodat zal een verwerkende bedrijf van PCB proberen om de dikte van prepreg en kern aan te passen om te proberen en te zien als zij hun dikte van doelpcb kunnen ontmoeten.
 
Raadsmateriaal: De materiële selectie is één van de factoren die de PCB-dikte beslissen. Typisch, omvatten de materialen van de raadsvervaardiging het materiaal voor substraat, lamineren, solderen masker, en silkscreen. Hiervan, spelen het substraat en het gelamineerde materiaal belangrijke rol in het beslissen van de PCB-dikte, aangezien deze materialen de structuur van de raad vormen. Gewoonlijk, is het substraatmateriaal epoxyhars, glasweefsel, of ceramisch, en het gelamineerde materiaal is thermoset hars en of document of doeklagen. Deze materialen niet alleen beslissen de PCB-dikte; zij beslissen ook de thermische, mechanische, en elektrische eigenschappen van de kringsraad.
 
Het aantal PCB-lagen: Het aantal PCB-lagen is een belangrijke factor die de PCB-dikte beslist. Gebaseerd op het toepassingsvereiste, kan het aantal PCB-lagen variëren. Hoger het aantal lagen, dikker de raad. Een standaardpcb met dikte van 1,57 mm (0,062 duim) kan 2 tot 6 lagen hebben. Om het even wat zou meer dan dit in een dikkere gedrukte kringsraad resulteren. De laagtelling kan in sommige gevallen aan maximaal 60 lagen, zodat kan de raadsdikte beduidend stijgen.
 
Grootte, gewicht, en flexibiliteit: Het selecteren van de juiste PCB-dikte voor uw toepassing hangt van verscheidene factoren af. Een stijve dunne PCB-raad is gewoonlijk bros en kan gemakkelijk breken of barsten. Zo, zou dit niet de juiste raad voor gebruik in een ruw milieu zijn. Een dikkere stijve raad zal duurzamer zijn. Nochtans, in bepaalde gevallen, wordt de flexibele raad vereist, de verdunner de raad flexibeler het is. Zo is dit zeer subjectief en hangt van de toepassing van de klant af.
 
 
Productiefactoren door PCB-dikte worden beïnvloed die:
 
Koperdikte: Wanneer een dikkere koperlaag door een PCB wordt gebruikt wordt het etsproces ingewikkelder en kan in de raad resulteren wordt duurder te vervaardigen.
 
Depanelizationmethode: De depanelizationmethode is een andere productiefactor die de PCB-dikte beïnvloedt. Gebaseerd op de PCB-dikte, zal fabricator de depanelizationmethode kiezen. Bijvoorbeeld, is de dikkere raad depanelized door v-Noteert te gebruiken, terwijl de dunnere raad depanelized door afgescheiden lusjes te gebruiken is.
 
Laagtelling: Wanneer de laagtelling stijgt, PCB-ook stijgt de dikte. De productie van multi-layer raad wordt beduidend uitdagend.
 
 
Factoren die moeten nadenken wanneer het gebruiken van een dikte van douanepcb:
 
Gewoonlijk, PCB-adviseren de fabrikanten een reeks standaardpcb-diktewaarden die zij kunnen behandelen zonder enige aanpassingen aan hun machines te maken. Alhoewel dit kan worden aangepast, moet de klant de volgende punten overwegen terwijl het beslissen over een dikte van douanepcb:
Ken het PCB-het materiaalvermogen van de fabrikant: Het is beter om het PCB-het materiaalvermogen van de fabrikant te kennen; vóór het PCB-ontwerpproces. Het is nuttig om het PCB-herontwerpproces te vermijden.
 
Hoog keerpunttijd: De aangepaste PCB-dikte zal sommige aanpassingen aan de productiemachines vergen. Het zal keerpunttijd wanneer vergeleken bij de gestandaardiseerde PCB-dikte verhogen.
 
Extra kosten: Ja, zullen sommige extra kosten aan de dikte van douanepcb moeten besteden omdat het het extra werk, materiaal, en arbeidskrachten kan vereisen dan standaarddiktepcb.
 
 

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613826589739

WhatsApp : +8613826589739