products

ISO9001 Cu van de de Kringsraad 1OZ van het 8 Laag Zwart Soldeersel Masker Gedrukt

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: WITGAIN PCB
Certificering: UL
Modelnummer: Multi-Layer PCB0018
Min. bestelaantal: 1 PCs/partij
Prijs: 2.0 usd/pcs
Verpakking Details: Vacuümbellenzak verpakking
Levertijd: 25 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100k PCs/maand
Gedetailleerde informatie
Nr van Lagen: 8 lagen De Kleur van het soldeerselmasker: Zwart
Materiaal: FR4 TG>180 Plaats van herkomst: SHENZHEN CHINA
Oppervlaktetechnieken: Onderdompelingsgoud Min Lind Space &Width: 3/3mil
Hoog licht:

Gedrukte de Kringsraad van FR4 TG180

,

1OZ Cu Gedrukte Kringsraad

,

ISO9001 Multilayer Kringsraad


Productomschrijving

8 Gedrukte de Kringsraad van het laag Zwarte Soldeersel Masker 1 oz van Cu

 

 

Hoofdlijnen:

 

1 een 14 laag drukte kringsraad met de dikte van de afwerkingsraad bij 1.6mm.

2 soldeer masker in groene kleur en het wit silkscreen.

3 de blootgestelde oppervlakte van het koperstootkussen om onderdompelings gouden behandeling te doen.

4 al binnendikte van het laagkoper is half oz en de buitendikte van het laagkoper is 1OZ.

5 de dikte van de kopermuur voor geplateerd door gaten: 25um

6 ROHS, MSDS, SGS, UL, Gediplomeerde ISO9001&ISO14001

 

 

PCB-het rapport moet de volgende informatie omvatten:

 

1 meting: overzichtsdimensie, PCB-dikte, het plateren dikte, de daadwerkelijke dimensie van de gatengrootte, koperdikte, het koperdikte van de gatenmuur, de dikte van het soldeerselmasker, spoor en ruimtebreedte, afwijking en draaipercentage;

2 test en inspectie: elektrotestresultaat, het resultaat van de soldeerselbekwaamheidsproef, het visuele resultaat van de inspectietest, micro- sectiepcb met hars;

3 andere: datumcode, hoeveelheid enz.

 

X-UIT per paneel:

 

1 x-UIT moet het paneel afzonderlijk worden ingepakt en duidelijk worden gemerkt

2 zwart X moet permanent aan beide kanten van PCB worden gemerkt

3 x-UIT per paneel zijn niet over 25%

4 x-UIT per partij zijn niet over 5%

 

 

FAQ:

 

 

Q1: Wat zijn Koper Beklede Laminaten?

 

A1: Een koper bekleed laminaat is een laminaat dat koperfolie als zijn het leiden laag heeft. De laminaten vormen de kern van een PCB. Het bestaat uit lagen van metaalfolie en prepreg (hars + versterkingsmateriaal) gelamineerd samen met hitte en druk. Een laminaat voor Gedrukte Kringsraad kan wordt gebruikt vele verschillende types van metaalfolie als zijn het leiden laag hebben die. Deze omvatten koper, aluminium, uranium, goud, palladium, koolstofvezel, grafietenz. Nochtans, wordt het koper gebruikt het meest wegens zijn uitstekende elektrokenmerken en lage kosten.

 

Zijn de koper Beklede Laminaten geclassificeerd gebaseerd op het gebruikte kopergewicht, type van hars, Versterkingstype, de temperatuur van de glasovergang, en diverse thermische en elektrische eigenschappen.

 

De koperfolie die als het leiden laag van het laminaat wordt gebruikt is beschikbaar in verschillende specificaties zoals die in ipc-4101 wordt opgemaakt. Deze norm specificeert het versterkingstype, ook het harssysteem de de temperatuurwaaier van de glasovergang en brandbaarheidsvereisten om kwaliteits tot koper bekleed laminaat te maken.

 

Kopergewicht: Het kopergewicht of de Koperdikte in een Gedrukte Kringsraad vertegenwoordigen de dikte van 1 die ons van koper over een gebied van 1 vierkante voet wordt ontwikkeld. Het bepaalt het huidige laadvermogen van een PCB. Dit is een belangrijke parameter die moet worden gespecificeerd wanneer het selecteren van een koper bekleed laminaat.

 

Hars: Het gebruikte type van hars bepaalt de mechanische eigenschappen met betrekking tot spanning en spanningslagercapaciteit van het laminaat en de thermische kenmerken zoals het tarief van uitbreiding en het genezen van eigenschappen, die opnieuw zijn tarief van dwarsaaneenschakeling onder moleculaire kettingen bepalen die zijn decompositie en van de glasovergang temperatuur bepalen.

 

Phenolic Epoxy Polyester
PTFE Polyamide/Epoxy Epoxy/Multi Functionele Epoxy
Bismaleimidetriazine (BT) Polyamide De Ester van het Polyimidecyanaat
Cyanaatester Epoxy/Phenolic Vuurvast

 

 

Versterking: De gebruikte keus van versterking terwijl het productie van het laminaat bepaalt zijn het bewerken en het boren kenmerken. Het katoen en de cellulose gebaseerde laminaten te hoeven niet worden geboord en te kunnen worden geslagen om een gat daarin te maken. De laminaten van een vezel van om het even welk soort als, glas, matglas en kwarts worden gemaakt vereisen speciale die het boren praktijken, als dicht de controle van het tarief van slijtage van boorbeetje, de druk op het boorbeetje wordt toegepast en de assnelheid die. Dit is omdat de dikte en granularity van de glasvezels, de dikte van de koperfolie een reusachtige invloed op het aantal tijden hebben een boorbeetje kan worden gebruikt, dat uiteindelijk een invloed op de definitieve kosten heeft om het laminaat te maken.

 

Katoenen Document Geweven Glas Mat Glass
Katoenen Document/Geweven Glas Geweven Glas Mat Glass De Sluier van Mat Glass/van het Glas
Geweven Aramid Geweven Kwartsvezel Geweven e-Glas Oppervlakte/Cellulosedocument Kern

 

 

Een koper bekleed laminaat is fundamenteel een combinatie deze lagen. De combinatie bepaalt diverse mechanische, fysieke, thermische en elektrische eigenschappen van het laminaat. De eigenschappen omvatten de Temperatuur van de Glasovergang, de coëfficiënt van thermische uitbreiding. De elektrische eigenschappen van de raad omvatten Diëlektrische Constante, verliesraaklijn, isolatieweerstand, oppervlakteweerstandsvermogen en verschillende andere parameters.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8613826589739

WhatsApp : +8613826589739